BelgiŽ (Vlaams)
TIPS & ADVIES
028 80 16 63

Over LUX-campMeer dan 20 jaar ervaring op

400 campings in Zuid Europa

Hoge kwaliteit stacaravans

Nederlands sprekende klantenservice


LUXĖcamp.be maakt deel uit van de Europese DBF-Travel groep, die gespecialiseerd is in het organiseren van luxe kampeervakanties sinds 1994. Op dit moment, meer dan 20 jaar nadat DBF-Travel werd opgericht, is LUX-camp actief in maar liefst tien Europese landen.

LUX-camp bemiddeld op de beste campings met alleen hoogwaardige accommodaties. Onze campings hebben ieder hun eigen karakter en sfeer en of u nu op zoek bent naar rust of juist in de feeststemming bent, u vindt bij LUX-camp een passende vakantie voor het hele gezin. U kunt kiezen uit een enorme selectie accommodaties - van safaritent tot stacaravan - voor uw ideale kampeervakantie.

LUX-camp is actief in Nederland, BelgiŽ, Duitsland, Zweden, Polen, Denemarken, Groot BrittanniŽ, Ierland, Zwitserland en Oostenrijk. De medewerkers van LUX-camp zijn gevestigd in de kantoren van Kopenhagen en GenŤve.

Op elke camping waar LUX-camp bemiddeld vindt u vriendelijke en competente medewerkers van onze aanbieders Homair, Al Fresco, Easy-a-Tent, Happy Camp, Roan, Go4Camp, Adriatic Kamp, Eurocamp etc. Zij verwelkomen u ter plekke en staan tijdens de rest van uw vakantie voor u klaar.


STEL ZELF GEWENSTE ACCOMMODATIE SAMEN
UWRESERVERING
Naar boven